Zuid-Afrikaanse Culinaire Safari

Zuid-Afrikaanse Culinaire Safari, Marika Rentier fotografie,

Genieten van heerlijk Zuid-Afrikaans eten is voor mij, voor wie koken één van mijn passies is, een manier om de overgang van het warme zuiden naar het barre Nederland te ‘overleven’. Mijn passie heeft geresulteerd in een prachtig boek vol heerlijke recepten die het beste van Zuid-Afrika in je keuken brengen. Ik ben geboren en opgegroeid in Mpumalanga (‘waar de zon opkomt’). Daarna heb ik zeven jaar in Kaapstad gewoond, waar ik tussen Maleise vrienden goed kennis maakte met de Kaapse keuken.
Mijn passie voor fotografie heb ik gecombineerd met het maken van het receptenboek “Zuid-Afrikaanse culinaire Safari”

Dit boek is in december 2016 door de Gourmand international cookbook awards aangewezen als nationale winner onder de categorie

Afrika cuisine gepubliceerd buiten Afrika en doe mee met de Gourmand awards in mei 2017 in China met andere boeken in dezelfde categorie.

Meer informatie op de website van dit boek: http://www.baielekker.info

 

Paperback met economy paper (mat papier)  te bestellen bij Amazon.com of amazon.uk

amazon.de

ebook te bestellen bij blurb

Een videoclip met overzicht over het boek:

Zuid-Afrikaanse culinaire safari van Marika Rentier