Als u foto’s wilt laten maken de eerste dagen/weken na de geboorte van uw baby, is het belangrijk om reeds vóór de geboorte een voorlopige afspraak te maken. We kunnen dan doornemen welke wensen u heeft en u kunt vooraf nadenken over de verschillende mogelijkheden die er zijn (positie, kleding, belichting, achtergrond). Na de geboorte wordt de afspraak bevestigd op een tijdstip dat voor u het handigst is samen met de baby.

Omdat mijn voorkeur ernaar uit gaat om te fotograferen met natuurlijk licht, is een plaats dichtbij een raam met indirecte lichtinval (geen zonneschijn naar binnen) belangrijk. Dit kan elke willekeurige plaats in uw huis zijn, op uw bed, in de babykamer of in de woonkamer. In de donkerder wintermaanden, heb ik diverse mogelijkheden voor passende extra belichting.

Bij de fotosessie kan ik zelf voor verschillende achtergronden zorgen. Ook neem ik een babyposer mee, een speciaal groot kussen waarop de baby kan liggen. Bedenk dat als u de baby ook zonder kleertjes of met alleen een luier wilt laten fotograferen, het belangrijk is dat de kamer goed verwarmd is.

Een fotosessie duurt ongeveer 2 uren. Er wordt tijd ingeruimd voor voeding, verschoning en rustpauzes voor de baby. Indien nodig kan er ook meer tijd ingeruimd worden voor de sessie.

U krijgt de foto’s in lage kwaliteit digitaal toegestuurd om een keuze te maken welke foto’s u na bewerking uitgeprint wilt hebben.

Voor een uitgebreide sessie (3 uren) (baby met ouders en broertjes/zusjes erbij) of groter groepsfoto met meer als 4 personen: €100 in mijn opgebouwde thuisstudio of Amersfoort

€ 140 op locatie van uw keuze – voor de sessie zelf. Ook hierbij komen vervolgens nog kosten bij voor het afdrukken volgens bovenstaande mogelijkheden.

Voor foto’s op cd van een uitgebreide sessie met 25 hoge resolutie en bewerkte foto’s komen nog extra kosten bij van €40.

Voor sessies op een zaterdag wordt €20,- bij gerekend.

 

Prijswijzigingen voorbehouden.