Water voor leven

Deze reeks foto’s met het thema ‘Water voor leven’ vraagt aandacht voor de klimaatcrisis en de extreme weersomstandigheden op tal van plaatsen op aarde. Ik hoop dat de foto’s ons aan het nadenken zetten over de vraag: Hoe groot is mijn ecologische voetafdruk op deze mooie aarde die wij als een cadeau gekregen hebben om goed voor te zorgen. Hoe gaan wij verantwoord en zorgzaam om met deze mooie schepping?

-Deze foto’s kunnen in de vorm van een canvas of ingelijst als fine-art print besteld worden om op te hangen in uw woning, spreekkamer, wachtruimte, restaurant of kantoor. Tevens kunt u ze als wenskaart bestellen.

Neem contact met mij op wanneer ik deze foto’s voor een periode bij u mag exposeren op plaatsen waar veel mensen komen. Neem contact op via email-marikarentier@gmail.com of via contactformulier:

 

 

Auteur: Marika Rentier

Het is mijn passie om met fotografie de verhalen van mensen, de schoonheid van de natuur en de culinaire rijkdommen vast te leggen. Mijn eerste camera had ik al op 11-jarige leeftijd. Al jong fotografeerde ik onze familie en vrienden om voor mij kostbare momenten vast te leggen. De unieke diversiteit van verschillende culturen boeit mij enorm en daarom leg ik die graag vast. Ik ben opgegroeid in Zuid-Afrika, een wereld in een land wat betreft culturen en natuurschoon. Dat heeft ongetwijfeld mijn passie met fotograferen versterkt. Graag denk ik met u mee om uw kostbare familiemomenten vast te leggen. De bijzondere tijd na de geboorte van uw baby, de hoogtepunten uit het eerste jaar van uw kind, een leuk verjaardagsfeestje, een bruiloft – of wat voor u ook maar een belangrijk moment is dat u wilt vastleggen. Een fotosessie op maat, waar u wilt. Thuis of op locatie. Ik denk ook graag met u mee om te kijken of uw wensen en mijn creatieve mogelijkheden bij elkaar passen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.