portretfoto bij de voordeur

Toen ik het berichtje over een kerstfundraise actie https://www.gofundme.com/f/kerstfundraising-dagbreek van Ruth Jonker las, was ik diep geraakt. Als fotograaf en zelf moeder van een meervoudig gehandicapte zoon, wil ik deze actie graag ondersteunen.
Daarom een portretfoto bij de voordeur, om het ‘Dagbreek’ kinderdag centrum in Zuid-Afrika, te helpen!
Het Jaar 2020 is op zijn zachts gezegd een bijzonder jaar. Zo’n jaar hebben wij nog niet eerder meegemaakt! Een jaar die zeer zeker de geschiedenisboeken ingaat!
Laat dit geschiedkundig ogenblik niet aan jouw voordeur voorbij gaan!
Laat een foto van jou/je gezin bij je voordeur maken. Je kunt al je creativiteit hierop los laten en laten zien hoe jij met jouw gezin de corona tijd tijdens de Lock down door komt.
Ik kom bij u aan de deur langs voor een gratis portretfoto op veilige afstand aan de deur. U kunt dan een donatie geven voor deze actie. U bepaalt zelf hoeveel u wilt geven, uw gift gaat voor 100% naar dit goede doel!
Deze actie geldt alleen voor Amersfoort en omgeving.
Dit is een unieke kans om een heel bijzondere foto van jou en je gezin te laten maken! Laat het niet aan je voorbij gaan!
Je kunt je hiervoor aanmelden:
 stuur een email-marikarentier@gmail.com
Wij maken een afspraak wanneer ik langs kan komen voor deze geschiedkundige foto! U ontvangt de foto digitaal.
Met uw gift kunnen de deuren van het dagcentrum open blijven! Helpt u mee?
Als moeder van een meervoudig gehandicapte zoon, en zelf afkomstig uit Zuid-Afrika, weet ik hoe zwaar het daar kan zijn zonder ondersteunende netwerken waar men het zelf moet uitzoeken en regelen. Ik ben dankbaar voor zoveel mogelijkheden van speciale kinderdagcentra en scholen in Nederland, waar onze zoon van jongs af aan naartoe kon gaan. Door de inzet van toegewijde begeleiders heeft hij heel veel stappen in zijn leven gezet. Zonder deze ondersteuning was hij nooit zo ver gekomen in zijn ontwikkeling als nu.
Op de foto staan mijn man en ik, samen met onze zoon. Wij doen uren aaneen met hem balspelletjes om hem te blijven stimuleren. Hij doet zelf niets liever dan spelen met een bal. Zo komen wij samen de Lockdown tijd door!

Met uw gift kunnen de deuren van het dagcentrum open blijven! Helpt u mee? Voor donaties:

Deze actie is inmiddels verlopen.

Bedankt namens de kinderen van het Dagbreek centrum.

https://www.facebook.com/DagBreekPretoria

53434518_16084935532461_r.jpeg53434518_1608493581623731_r.jpeg53434518_1608493744704652_r.jpeg53434518_1608493934320597_r.jpeg

Auteur: Marika Rentier

Het is mijn passie om met fotografie de verhalen van mensen, de schoonheid van de natuur en de culinaire rijkdommen vast te leggen. Mijn eerste camera had ik al op 11-jarige leeftijd. Al jong fotografeerde ik onze familie en vrienden om voor mij kostbare momenten vast te leggen. De unieke diversiteit van verschillende culturen boeit mij enorm en daarom leg ik die graag vast. Ik ben opgegroeid in Zuid-Afrika, een wereld in een land wat betreft culturen en natuurschoon. Dat heeft ongetwijfeld mijn passie met fotograferen versterkt. Graag denk ik met u mee om uw kostbare familiemomenten vast te leggen. De bijzondere tijd na de geboorte van uw baby, de hoogtepunten uit het eerste jaar van uw kind, een leuk verjaardagsfeestje, een bruiloft – of wat voor u ook maar een belangrijk moment is dat u wilt vastleggen. Een fotosessie op maat, waar u wilt. Thuis of op locatie. Ik denk ook graag met u mee om te kijken of uw wensen en mijn creatieve mogelijkheden bij elkaar passen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.