De eerste jaar is zo een kostbare tijd, van de kleine teentjes tot de eerste treetjes. En hoe snel gaan ze niet hen eigen weg. Laat deze kostbare momenten van u kindje als een warme herinnering vast leggen. De eerste 14 dagen na de geboorte is de beste tijd om een baby te fotograferen en zo deze eerste kostbare momenten vast te leggen. Baby’s slapen dan nog veel, ze hebben zachte huidplooitjes en kunnen makkelijk in verschillende posities gelegd worden.

fotosessie small van baby alleen –  €80      

 

een opzet van u keus

1 uur sessie

1 foto van 20x30cm

1 foto’s van 13x18cm

5 foto’s van 10x15cm

 

Extra optie als aanvulling op bovenstaand pakket: Een cd met 20 bewerkte foto’s digitaal in hoge kwaliteit: €60

fotopresentatie verhaal digitaal:  €15

 

fotosessie medium €120 

2 opzetten van u keus

2 uur sessie

inclusief ouders

2 foto’s van 20x30cm

2 foto’s van 13x18cm

10 foto’s van 10x15cm

Extra optie als aanvulling op bovenstaand pakket: Een cd met 25 bewerkte foto’s digitaal in hoge kwaliteit: €60

fotopresentatie verhaal digitaal:  €15

 

fotosessie large €199 

3 opzetten van u keus

3 uur sessie

inclusief broertjes/zusjes

2 foto’s van 20x30cm

2 foto’s van 13x18cm

10 foto’s van 10x15cm

Extra optie als aanvulling op bovenstaand pakket: Een cd met 30 bewerkte foto’s digitaal in hoge kwaliteit: €60

fotopresentatie verhaal digitaal:  €15

 

Werkwijze:  Als u foto’s wilt laten maken de eerste dagen/weken na de geboorte van uw baby, is het belangrijk om reeds vóór de geboorte een voorlopige afspraak te maken. We kunnen dan doornemen welke wensen u heeft en u kunt vooraf nadenken over de verschillende mogelijkheden die er zijn (positie, kleding, belichting, achtergrond). Na de geboorte wordt de afspraak bevestigd op een tijdstip dat voor u het handigst is samen met de baby.

 

Omdat mijn voorkeur ernaar uit gaat om te fotograferen met natuurlijk licht, is een plaats dichtbij een raam met indirecte lichtinval (geen zonneschijn naar binnen) belangrijk. Dit kan elke willekeurige plaats in uw huis zijn, op uw bed, in de babykamer of in de woonkamer. In de donkerder wintermaanden, heb ik diverse mogelijkheden voor passende extra belichting.

 

Bij de fotosessie kan ik zelf voor verschillende achtergronden zorgen. Ook neem ik een baby poser mee, een speciaal groot kussen waarop de baby kan liggen. Bedenk dat als u de baby ook zonder kleertjes of met alleen een luier wilt laten fotograferen, het belangrijk is dat de kamer goed verwarmd is.