Bio & Contact

 

Het is mijn passie om met fotografie de verhalen van mensen, de schoonheid van de natuur en de culinaire rijkdommen vast te leggen. Mijn eerste camera had ik al op 11-jarige leeftijd. Al jong fotografeerde ik onze familie en vrienden om voor mij kostbare momenten vast te leggen. De unieke diversiteit van verschillende culturen boeit mij enorm en daarom leg ik die graag vast. Ik ben opgegroeid in Zuid-Afrika, een wereld in een land wat betreft culturen en natuurschoon. Dat heeft ongetwijfeld mijn passie met fotograferen versterkt.
Graag denk ik met u mee om uw kostbare familiemomenten vast te leggen. De bijzondere tijd na de geboorte van uw baby, de hoogtepunten uit het eerste jaar van uw kind, een leuk verjaardagsfeestje, een bruiloft – of wat voor u ook maar een belangrijk moment is dat u wilt vastleggen. Een fotosessie op maat, waar u wilt. Thuis of op locatie. Ik denk ook graag met u mee om te kijken of uw wensen en mijn creatieve mogelijkheden bij elkaar passen.
Ik kan u ook helpen met opmaken en samenstellen van mooi album, waarbij u de keuze heeft uit verschillende layouts. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk hier de Albums en fotoproducten

Op dit moment werk ik voornamelijk in Nederland.
Elke paar jaar onderneem ik een reis naar Zuid-Afrika.
Neem direct contact met mij op via email:

marikarentier@gmail.com

Laat uw telefoonnummer achter als u een snelle reactie wilt.

 

Reviews:

Femke: “Marika executed my business branding session very smart and professional. Her ideas are splendid and she knew how to approach me appropriately with her skills and equipment. Also Marika assisted me with my website story. She let me feel comfortable and natural during the photo-shoot.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.