Natuurfoto’s zijn te bestellen als fine art kaarten 10×15 formaat voor €1,90 per kaart exclusief verzendkosten. Voor canvassen, posters neem aub.contact met mij op voor een offerte.

Nature photo’s can be orderered as fine art cards 10x15cm format for €1,90 per card (postage not included). For canvasses, posters please make contact for information.

 

Bestel posters op my werkaandemuur portfolio/Order posters from my ‘werkaandemuur’ portfolio

Totz album – Baby album (een belegging in kostbare herinneringen van eerste jaren)

Een heel leuk album voor babies eerste jaren wordt geleverd in landschap en vierkantige formaat, in verschillende kleuren, blouw, roza of steen.

baby-album

Er kan ook gekozen wordt voor een album met venstertje voorop waaruit een van de foto’s uit de sessies in geplaatst kunnen worden.  De naam van het kind wordt voorop ingegraveerd in wit. Het album wordt geleverd in een luxe doos.

Er is de mogelijkheid van 5 of 10 bladen. Met gecombineerde layouts zijn 10-15 foto’s mogelijk in een album met 5 bladen.

babyalbumlayoutEr zijn verschillende mogelijkheden voor layouts. We kunnen overleggen over uw wensen. Ik kan u ook een aantal voorbeelden laten zien waaruit u kunt kiezen.

 

 

 

babyalbumbladenDe album is stevig gebonden met stevige bladen waarop foto layouts geplaatst worden. Fotobladen kunnen ook vervangen worden indien nodig, als een foto met verloop van tijd bv. beschadigd wordt.

 

Als u kiest voor de optie “Een jaar baby plan”, wordt de totz album met 30% korting aangeboden.

 

 

 

 

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message